Familiegevoel

Op 1 augustus 2003 zijn wij gestart met het wassen en strijken van gezinswas voor particulieren. In de praktijk blijkt dat er grote vraag is naar hulp bij het wassen en strijken.
Veel mensen zoals zieken en bejaarden zijn niet meer in staat om deze werkzaamheden uit te voeren. Anderen weer hebben geen tijd door drukke bezigheden, hebben een grote hekel aan wassen en strijken of gewoon even helemaal geen zin om te wassen en strijken.
Door uw was-strijkgoed uit te besteden creŽert u even wat meer tijd voor uzelf of de kinderen. Inmiddels is de was en strijkservice uitgegroeid tot een professioneel bedrijf met de naam LaundryCenter volledige kledingverzorging voor particulieren als zakelijke opdrachtgevers.
Wat u van ons mag verwachten, is natuurlijk goede service.

Wat maakt het verschil?

Wij zijn een echt familiebedrijf waar aandacht en zorg voor de klant vooropstaan!
Klanten zijn voor ons net familieleden. En voor je familie sta je klaar. Belangstelling, vertrouwen, beleefdheid, zo gaan we met elkaar om. Een plek waar u graag komt en waar u zichzelf kunt zijn.
Wij hopen van harte dat u zich daar prettig bij voelt.
Hartelijk dank voor uw aandacht en graag tot ziens, ook namens al onze collega's.

Jacqueline, Erik.

Heeft u interesse in de diensten van Laundry Center?

Vul dan vrijblijvend het contactformulier in. Een van onze medewerkers zal spoedig contact met u opnemen om de werkzaamheden te bespreken.