Zakelijke dienstverlening

Bedrijfskleding

Aantrekkelijke, goed verzorgde bedrijfskleding is een visitekaartje voor grote en kleine bedrijven en andere organisaties. Personeel in de horeca, winkels, garages, banken, tandartspraktijken, taxi- en begrafenisondernemingen, service≠verlenende diensten en op vele andere plaatsen wordt steeds vaker uitgerust met representatieve kleding, al dan niet in de eigen huisstijl.

Dit gebeurt met als doel meer uniformiteit en professionaliteit uit te stralen, maar ook bijvoorbeeld vanwege de strengere regelgeving, vooral op het gebied van hygiŽne. HygiŽne bij de omgang met voedsel in de horeca of in winkels bijvoorbeeld.

Grote bedrijven besteden de verzorging van de kleding van hun personeel al sinds jaar en dag uit aan de professionele textielverzorger. De laatste jaren komen daar steeds meer kleinere bedrijven bij, ook waneer ze slechts enkele medewerkers tellen. Als stomerij verzorgen wij vanzelfsprekend de vaak vrij kwetsbare corporate fashion, voor representatieve functies. Maar ook de hygiŽnische verzorging van te wassen bedrijfskleding nemen wij graag van u over. Een hele zorg minder dus en meer tijd voor uw kernac≠tiviteiten!

Horecaservice

Al jarenlang is Landry Center gespecialiseerd in het reinigen van horecalinnen. Uw complete horecapakket wordt bij ons met de grootst mogelijke zorg verwerkt. Met de dagelijkse verzorging van uw textiel geven wij de gastvrijheid van uw bedrijf graag belangrijke kwaliteits≠impuls. Door de zorg voor uw horecalinnen aan ons uit te besteden beschikt u steeds op het gewenste moment over schoon, fris gestreken linnengoed. Bent u in het bezit van eigen linnen dan nemen wij u ook daarvan graag de verzorging  uit handen. Vanzelfsprekend verzorgen wij ook de gastenwas voor bezoekers van uw hotel of pension, inclusief stomen of het subliem strijken van overhemden.

Vraag eens vrijblijvend offerte voor deze en andere diensten, waarmee wij u graag helpen het uw gasten naar de zin te maken.

ToilethygiŽne
Verzorgde toiletten tellen zwaar mee bij de beoordeling van uw bedrijf door uw gasten. Naast een schoon toilet spelen schone handdoeken een belangrijke rol, waarbij handdoeken van textiel verreweg de voorkeur genieten. Graag helpen wij u met de dagelijkse verzorging van schoon textiel en daardoor bij de versterking van uw dienstverlening.

Als extra service verzorgen wij ook de levering van handdoekautomaten, handdoekrollen, luchtverfrissers, toiletreinigers en andere artikelen voor een verzorgd en representatief toilet.

Service aan instellingen

Voor de textielverzorging van bewoners van zorginstellingen, zoals verzorgings- en verpleeghuizen bieden wij persoonlijke stomerijservice en wasserijservice voor iedere bewoner. Desgewenst kan centraal gefactureerd worden aan de instelling of individueel per bewoner.

Schoonloopmatten

Voor de horeca, winkels of andere bedrijven die veel bezoekers ontvangen verzorgen wij de levering en het onderhoud van zogenaamde schoonloopmatten. Deze staan garant voor een schone, goed verzorgde entree en danken hun naam aan het feit dat ook aangrenzende ruimten langer schoon blijven. Doordat ze regelmatig grondig door ons worden gereinigd zien ze er steeds verzorgd en representatief uit.

Gordijnen

Het reinigen van overgordijnen is specialistenwerk, vanwege het risico van krimp en vervorming, zelfs bij de duurste materialen. Als specialist in het reinigen en verzorgen van kwetsbare textielmaterialen is onze stomerij bij uitstek de partij om deze activiteit aan uit te besteden. U kunt er dan van verzekerd zijn dat u ze weer als nieuw terugontvangt.

Brandwerend maken
Doordat wij samenwerken met een gespecialiseerd bedrijf kunnen wij uw gordijnen laten behandelen om deze vlamwerend maken. Vooral gezien de steeds hogere veiligheidseisen voor horecabedrijven en andere publieke ruimten is het vlamwerend maken van gordijnen en ander hangend textiel, zoals gobelins et cetera steeds vaker voorgeschreven.  Informeer naar de mogelijkheden en de kosten.

Reconditionering

Kleding die vaak over lange afstanden is vervoerd wordt door ons vakkundig ontdaan van kreuk- en pakvouwen en gereed gemaakt voor de winkel. Voor een snelle, maar effectieve behandeling van de kleding beschikken wij over verschillende gereedschappen. De oppervlakte van ons bedrijf maakt het ook mogelijk goederen bijvoorbeeld te sorteren of over te slaan. Ook voor in Nederland producerende bedrijven verzorgen wij graag het persen en winkelklaar maken van kleding. Wij verzorgen alle soorten confectie en pantalons.

Speciale reiniging voor bedrijven

Voor het verzorgen van sommige producten denkt u misschien niet meteen aan de stomerij. Wat dacht u bijvoorbeeld van vlaggen? Deze worden vaak vooral door de lucht vervuild en bevatten olie, roet et cetera. Deze zetten zich vast in de kunststofvezels waarvan de vlaggen meestal zijn gemaakt en kunnen niet of nauwelijks met een gewone wasmachine worden verwijderd. Ook allerlei andere producten, die soms specifiek in bepaalde bedrijfstakken worden gebruikt, kunnen wij vaak reinigen. Heeft u producten waarvan u denkt dat ze met onze specialistische apparatuur en know how te reinigen zijn, aarzel dan niet even contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Wassen voor uw gezondheid

Vroeger werden met mensen met huidproblemen in zemelen- en stijfselbaden behandeld. En met succes. Het is daarom ook in deze tijd aan te bevelen om het bedlinnen met stijfsel te behandelen, zeker voor mensen met huidklachten, maar ook om huidklachten deels te voorkomen. Het mangelen van linnengoed gaat door walsen van 180įC. Alle huisstofmijten en de eitjes worden volledig gedood. Ook een positief effect voor mensen met allergieŽn. Het regelmatig laten wassen van uw dekbedden en kussens draagt ook zorg voor een antiallergisch effect.